EAT TO GO

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1789 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Eat to Go. Meer weten? Ontdek meer

1 okt 2022 om 23:00 lekker en warm!
27 sep 2022 om 18:59 Wij hebben de chinese rijsttafel besteld. Het is te doen, maar niet vergelijkbaar met de "echte" chinees. Te duur voor wat je krijgt.
25 sep 2022 om 18:40 Eten was koud !! Bestelling veel te laat !! Bij de 2 loempia,s zaten dit keer geen sla bij !!
25 sep 2022 om 12:48 Gewoon goed
25 sep 2022 om 7:38 Het eten opzich ging wel, maar de kipsate stokjes wat ik misschien wel het lekkerste vind van een Chinees was niet te vreten.. die horen zacht te zijn en hun frituren die kip.. alleen daarvoor bestel ik dus de volgende keer ergens anders
23 sep 2022 om 15:05 vond de eten niet zo lekker heb alles weg gegooit had het in een bakje bij elkaar verwacht. eten was ook koud en bezorgen was niet zo vriendelijk zoals andere bezorgers
22 sep 2022 om 21:58 Ik kan hier altijd hetzelfde schrijven . Het is gewoon erg goed
17 sep 2022 om 21:09 Was lauw jammer genoeg
15 sep 2022 om 22:58 Heerlijke hot bowls!
15 sep 2022 om 11:57 Oud glibberig vlees?
12 sep 2022 om 17:15 Prima zoals altijd.
11 sep 2022 om 9:37 Op tijd bezorgd maar helaas was het eten niet heel erg warm meer.